Tisdag

hej. Nu så ska jag gå ner och äta frukost för att sedan åka till centrum och träffa bästaste linnea där! :D<333
Sen ska jag hem till saayeh, kanske skriver nåt därifrån. Sen i kväll ska familjen hem till min kusin som fyller 20 :)

Nu måste jag dra, /E

gammal bild ;)<3

Måndag

Hejhej. Dagen spenderades med Hannah, vi badade, åt och lite så :P
Jag kom hem för ungefär en timme sen, då åt jag mat och sen gick jag hit.
Imorn så ska jag hem till Saayeh, vi ska åka och bada och så :)

Nu kommer lite bilder :)

ha det bra /E


Söndag

Hej, igår så var jag på Hellas och badade med familjen, det var jättemysigt :) Jag blev nog lite brunare, iaf på benen :D
Idag så ska jag vara med Saayeh, hon kommer hit. Mamma och pappa ska städa hemma så vi får nog mest vara nere vid pinnen (badstället) :D men det gör nog inte så mycket ;) Ikväll så ska familjen bort på middag hos farmor och farfar... det blir väl kul... (ironisk)

Jag kommer inte skriva så mycket på sommaren och då vill jag inte att ni ska försvinna. men jag trodde inte att det var så många som kollade på min blogg, men igår hade jag 6 stycken besökare. Så snälla, även fast jag inte skriver så fortsätt att kolla in min blogg. Vem vet? Det kanske kommer ett inlägg närsomhelst :P

Nu ska jag och Saayeh gå och bada :D

Ha det bra! /E



pinnen idag :)

Hejhej, det här blir ett kort inlägg. Har dåligt samvete av att sitta vid datan när det är så varmt och skönt ute ;)
Idag har jag varit på pinnen (ett badställe) med Sara, jag brände mig på ryggen :/

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag nog ut och kanske jobba lite på brännan ;)

Ha det bra, smsa eller ring om ni vill nåt (a)
puss /E


bad :D

hej , förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men det är ju sommarlov så jag tror inte att nån sitter inne och läser min blogg heller. Så egentligen är det ingen idé att skriva nåt xD men ifall att det är nån som läser så ska jag berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna :)

Måndags: Cyklade hem till Nelly och träffade hennes übersöta hund, Bonzi! :) hon sov hela tiden jag var där (en kvart kanske :P) men hon var ändå hemskt söt :D
Sen cyklade jag och Nelly till Flaten (ett badställe) och badade lite, och spelade minigolf :) sen fick Nelly ont i magen så hon cyklade hem, då gjorde jag också det. När jag var hemma så var alla upptagna så det fanns ingen att vara med. Så jag åt lunch, kolla lite på TV och sen kom pappa hem. Sen kommer jag inte ihåg vad som hände ;)

Tisdags: Ida och Madde hade bestämt att de skulle åka och bada i Sandasjön, då frågade jag om jag fick följa med och det fick jag :)
Då så cyklade jag hem till Madde, där hon och Ida väntade på mig, sen så gick vi till Sandasjön och badade.
Vi var där i kanske en halvtimme-45 minuter. sen så gick vi hem till Madde igen. Där så gjorde vi smoothies av hallon och banan, och youghurt (stavning). Sen så kom vi på att vi inte hade ätit lunch och klockan var halv 3 ungefär. Så då gjorde vi hamburgare som vi la mellan 2 rostmackor och åt xD men det va faktiskt jättegott :D sen så gick vi ut och solade och sen så åkte jag och Ida hem.
Hemma så kollade jag lite på TV och så, tror jag, kommer inte riktigt ihåg. Sen så gick jag ner till baksidan och tog fram en solstol, headset och mobil, vatten och en tidning och så la jag mig och solade :) Det var jätteskönt och jag hoppas att jag blev lite brunare :D Sen på kvällen vid 9 så sa jag till mamma att jag vill börja träna igen. Då sa hon att vi kunde gå ut ch gå "raskt" nu. så vi gjorde det, vi gick genom skogen och fram till blomsteraffären och den där banan som finns vid Hellas och sen hem igen :)
det känns verkligen som jag har fettat till mig nu på sommarlovet, men man måste ju va snygg tills vi åker till Turkland xD

Idag: Jag, Fanny och Saayeh träffades i Tyresö Centrum, därifrån tog vi bussen till Alby. Där träffade vi Linn, så vi la oss ner och solade lite och sen så badade vi. Alla puttade i varandra xD
Vi var där i några timmar, sen så kom pappa och hämtade mig, vi åkte och handlade, åkte hem och lämna maten och hämtade nycklarna till farmor och farfar, åkte dit och hämtade posten och vattnade blommorna. (De är på landet, det är därför vi gör det, dom är inte handikappade eller så :P)
sen så åkte vi hem och åt sen så kollade jag lite på TV och nu så har jag hamnat här ;)

Det kommer nog inte bli så mycket bloggande i sommar, eftersom det är jättefint väder ute och snart åker jag till Turkiet och sen så ska jag på läger, så jag är lite busy i sommar.. :)

Det funkar fortfarande inte att ladda över bilder, men om det blir nån regning dag i sommar så ska jag nog försöka igen :)

SOMMARENS FRÅGA: Kommer du sakna mig i sommar? (a) om vi inte träffas alltså ;)

Vet inte vad jag ska göra imorn, nån som vill hitta på nåt? Ring eller smsa :)

HA EN SUPERBRA SOMMAR, MÅNGA SOMMARPUSSAR /E


hemma :)

Tjena bloggen! Jag orkar inte skriva så mycket just nu så det blir ett ganska kort inlägg, tror jag ;)
Vakna halv 9, TV, lattja med brorsan, dusch, frukost, fixa i ordning, packa och åka hemåt.
Vi åt på Donken och missade ingen sväng :)
Vi kom hem vid 5 ungefär, då beställde vi mat, åkte och hämtade den och handlade, middag, data, ut med en kompis och till slut så hamnade jag här som vanligt....
Ska nog snart gå och lägga mig, jag är jättetrött.

Jag får panik! Det funkar inte att ladda över bilden från mobblen till datan :O
så ni får leva utan det ett tag tror jag. Jag ska försöka imorn också och se om det funkar då...:)

Imorn så ska jag va med Nelly och träffa hennes hund Bonzi :) hon fick den i onsdags.. :D

DAGENS FRÅGA: Vilket är bäst? Klickbilder eller vanliga stora?

nu ska jag kolla lite bloggar och så...
puss /E


hem imorn :)

hejhej, igår så var det ju midsommarafton och egentligen så skulle jag ha en klänning men vädret var inte så bra här i Mora. Det regnade lite smått och var ganska kallt -.- så det fick bli jeans och tröja istället. men när vi väl kom fram och hade varit där en stund så kom solen och de mörka molnen försvann... :)
det var ganska stor skillnad på hur man gör här i Mora och hemma i Sthlm när man reser Majstången. Hemma så är det liksom bara att man reser den och dansar och sjunger lite, ingen big deal.
men här i Mora så bär de in ringarna och "löven" med värsta entrén med fiol spelare och nån som går först med svenska flaggan och så... haha, det var jättekul att se, sån stor skillnad.
Jag tog lite bilder och så men jag kan ju inte lägga in dom här så det får bli imorn när jag kommer hem eller på måndag :)

Idag så vaknade jag vid 10, då så gick jag upp och åt frukost och läste en jättebra bok som heter "Sanning eller Konsekvens", jag började imorse och har läst ungefär halva boken nu. Rekommenderas varmt :)
Efter frukosten så gick jag och pappa och letade efter "grenar", för pappa ska göra en 5-kamp så jag hjälpte honom lite ;)
och gissa var jag hamnade efter det?? :P
nu så väntar vi bara på att mormor och mamma ska komma hem, för då ska vi äta lunch :)

Imorn så är det dags att åka hem. Jag vet inte om jag kommer hinna med ett inlägg för jag vet inte när vi ska åka, men jag kan alltid försöka skriva lite :)
men om vi åker tidigt så kommer vi nog hem ganska tidigt också så då blir det nog nåt inlägg... så det blir troligtvis ett inlägg imorn, antingen på morronen eller på kvällen :)

Nu har de kommit hem så nu ska jag gå och äta lite :)

ha det bra /E

HISS & DISS

hej, här kommer ett litet hiss & diss inlägg ;)

Sommarlov- det är ju så himla skönt med sommarlov, att slippa skolan, sova hur länge man vill, va uppe hur länge man vill... FREEDOM! :D

Inga kommentarer- det är jättetråkigt att inga kommenterar längre. Jag måste be alla att kommentera för att de ska göra det. Och jag lovar att om jag ser att du har kommenterat på min blogg, så kommer jag att kommentera på din :) (om du har nån blogg förstås ;))

Det här var ett litet inlägg som jag bara hade lust att göra ;) Det kanske kommer att dyka upp flera ggr :)

Puss på stjärten /E

GLAD MIDSOMMAR! :D

shenare! Imorse så vaknade jag vid 9 och gick upp och kolla på sommarlovsmorgon xD haha tönt.
Sen så åt jag frukost och sen så åkte pappa å jag och handlade mat och så...
Vi kom hem för en stund sedan, då åt jag upp alla körsbären som vi hade köpt :P och sen så hamnade jag såklart här, surprise?! ;D

Vi ska till nån majstång vid 5 idag tror jag... ska som sagt inte dansa ;)

Det finns verkligen ingenting att göra här när det är sånt här piss väder -.- (det regnar här) så jag spelar lite på www.spela.se xD

haha nu ska jag återgå till spelen, ha det bra /E

Mormor och morfar

Hejhej, jag har nyligen tagit en varm och skön dusch efter en lång bilresa till Dalarna och en smarrig middag med efterrätt :) Det tog ungefär 6 timmar att åka hit, påvägen hit så stannade vi vid farmor och farfars landställe där de var, för farfar hade glömt någonting hemma och då så hämtade pappa det och så lämnade vi det till honom :)
Vi åkte vid 11 och kom fram ungefär klockan fem, men när vi skulle äta lunch så missade pappa avfarten till Falun typ, så vi åkte åt fel håll och det fanns ingenstans där man kunde vända så vi åkte en bit och sen så kom vi in på rätt väg igen tror jag :S Vi stannade och åt lunch på Donken som vanligt :)
När vi kom fram så packade vi in och så fikade vi.. sen var det middag och efterrätt, sen duschade jag och nu sitter jag här.

Det finns inte så mycket att skriva om, men imorn så kommer vi iaf att åka upp till nån majstång och dansa? :s haha det är fett pinsamt att göra det så jag tror inte att jag ska göra det i år.

Jag är ju hos mormor och morfar så jag har inga bilder men jag ska nog ladda ner nåra från google ;)

Jag återkommer imorn ;) /E



vad tycker ni om nya headern och designen? jag måste veta så kommentera :)


Glad midsommar

Hejhej.. Början av veckan har spenderats tillsammans med Linn och Fanny som ni kanske har märkt ;) Jag har faktiskt bloggat ganska mycket men kanske inte förklarat så mycket vad som egentligen har hänt, så jag tänkte göra det nu :)

I söndags så bestämde jag, linn och fanny att vi skulle vara tillsammans på måndagen och att vi skulle sova över hos linn. På måndagen så snackade vi lite mer och bestämde att vi skulle åka till Forum :) Så vid 1 tiden på söndagen så smsade linn mig och sa att de var vid min (förra) skola, då skyndade jag mig att sätta på mig skorna (kläder hade jag redan på mig :P) och så sprang jag till bussen, jag hann precis :) På bussen träffade jag linn och fanny :) vi åkte in till forum, och när vi var där så gick vi runt i lite affärer och kollade, och sen åt vi lunch på Taco Bar. Sen så gick vi till JamJam, tror jag att den heter, och jag köpte klubbor och linn och fanny köpte milkshake. Sen gick vi och satte oss i nåra fotöljer som finns i forum :) när vi satt där så kom det fram en gubbe till mig och sa nåt om att tänk om en tjej med vit kjol skulle komma och sätta sig där jag hade suttit med mina fötter (Jag hade fötterna på fotöljen ;) med skor) och att det inte skulle vara så roligt för henne, och så sa han att jag skulle tänka på det och gick.. Jävla gubbe -.-' dom där fotöljerna är ju väldigt rena ändå och jag är ju den ändå som sitter så....
jaja, sen så tog vi bussen hem till mig där jag packade och sen åkte vi till Tyresö Centrum och därifrån tog vi bussen hem till linn :) och juste på bussen hem till mig så sa busschauffören till mig att sätta mig ner (jag stod upp) då gjorde jag det och sen så satt jag och fanny med fötterna på nåt staket som finns vid dörrarna typ (vi satt längst bak) och då vid en busshållplats så kommer chauffören bak till oss och säger till oss att ta ner fötterna! :O och så frågade han oss om vi inte är uppfostrade så vi vet hur man beter sig på en buss.. :S typ, jävla gubbe, igen -.-'

jaja, sen när vi var hemma hos linn så har jag ju skrivit lite så ni vet lite vad som hände :)
Igår morse så vaknade vi, gick ner och åt frukost, studsade, klädde på oss och sen så blev jag hämtad. Vi åkte till farmor och farfar och fick jordgubbar och vaniljglass :D vi var där i nån timme sen åkte vi hem, åt middag, kollade på UB och jag gjorde fruktsallade i pauserna ;) sen så åt vi fruktsalladen och sen så gick jag och la mig.. :P

Idag så vaknade jag vid 10 tror jag, då så gick jag ner och hämtade juice och äpple sen gick jag upp och kolla på TV, sen så var klockan 12- halv 1 och då skulle mamma och bror äta makaroner och köttfärssås, då så tog jag lite makaroner som brunch ;D sen så kom pappa hem och mamma åkte och jobbade.  Jag pappa och linus åkte till Tyresö och handlade. sen när vi kom hem så städade jag lite på mitt rum och i badrummet och så, sen åt vi middag, jag städade lite till och nu är jag här :)

Imorn så åker familjen till mormor och morfar i Dalarna, vi ska fira midsommar där :) Jag tror säkert att jag kommer skriva när jag är där, men det blir nog inte så intressanta bilder..

Och juste, vi åker till Turkiet om ungefär 3½ veckor! :D det ska bli jättemysigt :)

DAGENS FRÅGA: Ska du åka nånstans i sommar? :)

/E

Klicka på bilderna för att se bättre :)

Heej Fanny ellis polare här.......

ja som ni nog förstår så heter jag Fanny och jag har varit med elli dom senaste dagarna. och jag vill typ bara säga att elli  e en as bra person.... love you..... men just det  vi kommer att lägga ut några roliga bilder sen på mig elli o linn ni kommer nog att garva i hjäl er men men who cares... hahahaha men bara så att ni typ vet så e det så att jag har typ ig i svenska om ni inte fattar vad ja skriver hahahahah... Just de jag o elli o bea o linn var på bio för nån dag sen och vi såg Baksmällan och jag vill bara säga attd en Äger lite snuskig men den var ändå as rolig jaja de vill jag i alla fall rekomendera. Och sen så vill jag också säga att ajg har haft as kul här hos linn med linn o elli det var ägande.jaja nu måste jag sluta tack o hej leverpastej......
// fanny, elli o lilla linn:D

nyvakna..

godmorgon alla bloggläsare. Igår så somnade vi vid tolv-ett. Och så vaknade jag för ungefär 10 minuter sedan av att fanny var inne på nån blogg med musik... Nu ska vi snart gå ner och äta frukost och sen ska vi kanske studsa och ha lite skojj :) bilder lägger jag nog in lite senare.

Ha en trevlig morgon / Linn, Fanny och E

.

hej igen alla trevliga bloggläsare... jag är ju som sagt hos linn och har varit här sen typ 5. Till middag har vi ätit makaroner och köttbullar xD och på kvällskvisten så gick vi ut och studsade lite på hennes studsmatta och så grillade vi marshmallows på grillen, det var jättemysigt :) vi var ute till ungefär kvart i 11 då sa hennes mamma till oss och då var vi tvunga och gå in :( då så gick vi upp på hennes rum och tog fram en luftmadrass och täcken och kuddar och så gjorde vi oss klara för att gå och lägga oss. men det gjorde vi såklart inte ;) utan jag hjälpte linn att fixa en header till hennes blogg: www.linzi.devote.se :)
nu så sitter vi här och linn och fanny sitter och designar linns header.. :P och jag sitter och roar mig själv, smsar lite och kollar lite bloggar ;D
Ja, jag har fortfarande mina lösnaglar på men nu sitter dom bättre och ramlar inte av när jag skriver så nu är det roligt att skriva med dom istället ;)
Jag vet inte om vi ska lägga oss nu, men jag tror inte det, vi kommer säkert ligga och snacka lite :) Linn och Fanny ska sova på en luftmadrass och jag ska sova i Linns säng, mohahahahahahahahahaha :D men dom ville faktiskt sova där (a)

Bilder från idag kommer imorn ;)

nu ska jag vara lite social mot mina kära vänner (som jag alltid säger att jag ska vara (a))

sov så gott /E


fanny, linn :)

shenare! det här blir ett kort inlägg för jag har lösnaglar och det är jobbigt att skriva med dom :P Jag är med linn och fanny nu, vi ska sova hos linn :) men jag skriver mer imorn, när jag troligtvis inte har lösnaglar ;)

ha det bra /E

Single Ladies

Hahahaha ;D


Nacka Forum

Hej bloggen! :) Idag så vaknade jag av mamma som ringde och väckte mig halv 11 -.- jag var ensam hemma...:)
Sen så gick jag upp och kollade lite på TV sen gjorde jag frukost och gick upp igen för att kolla på TV och äta, men då paja TVn, det blev "myrornas krig" :S okej det kanske var mitt fel men jag fattar inte hur.. jag vred bara lite på TVn och så blev det så-.-
jaja, jag gick ner och åt och kollade på TV i stället, sen gick jag upp, klädde på mig och nu är jag här.
Idag så ska jag till Nacka Forum med Linn och Fanny :) Sen ska jag och Fanny sova hos Linn :)

Jag har inte så mycket mer att säga, eller just det: Vad tycker ni om min nya design och header? :)

Ha det bra /E


:)

Tjena! :)
Inatt så sov ju elin, bella och johanna hos mig. Det var jätteroligt, vi kollade på 2 filmer: Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko, och Det brinner. Vi garvade asmycket, försökte stoppa bellas hand i vatten så hon skulle kissa på sig och spelade spel på mobilerna :P Elin och johanna blev övertrötta så då gav jag dom lite fanta xD det funka, men till slut så somnade vi :) Vi vaknade vid 12 i morse, då satte vi på Disney Channel och kollade på slutet på Hsm1. Sen så gick vi ner och åt frukost och sen gick vi ända längst ner och kollade på Anastasia och Smådeckarna... :P bella var tvungen att gå hem vid 2 för hennes släkt skulle typ komma :( När vi hade sett klart på filmerna så gick vi ner till pinnen och "badade", jag badade till knäna, elin satte sig ner så till rumpan och johanna kände på vattnet med händerna ;) Vi var där i typ 10 minuter sen gick vi upp igen :P Då tog elin och johanna sina grejer och så åkte dom hem till sig och jag tog ett bad :) Sen så duschade jag och satte mig framför datan, sen var det middag och nu sitter jag här :) Jag går nog och lägger mig ganska tidigt ikväll.. är ganska trött
Nu ska jag nog bara slappa och kolla lite bloggar och så tror jag, det blir nog ganska chill ikväll ;D

DAGENS FRÅGA: Ska jag sluta med dagens fråga?

/E


Övernattning :D

Heej, idag har jag varit i sickla med elin elin och johanna.. Först så träffades vi i parken sen åkte vi hem till elins nya hus i hästhagen.
Sen åkte vi till sickla. Där åt vi lunch på nån pizzaresturang, köpte smoothies från NakedJuiceBar  och gick i lite affärer. Jag köpte ett vitt nagellack på Kicks.
Sen vid 6 så åkte vi hem för elin var tcungen att packa för hon ska åka till idre imorn.
Elin gick av vid Nacka Kvarn, och resten gick av vid Ormbunksvägen. Alla gick hem till sig och jag duschade och åt middag, och sen så kom bella och elin. Och dom sitter bredvid mig nu :) och snart kommer johanna också, dom ska sova här :)
Vi ska snacka, kolla på film och så ;P

men nu ska jag vara lite social mot mina vänner ;)

puss /E

Ny design

Nu har jag suttit och hållt på med min design en stund, och såhär blev resultatet.. Jag är inte helt nöjd själv så jag kommer säkert ändra det någon gång men jag orkar inte göra det nu.
Vad tycker du?
Sen så har jag fixat en ny header också, vad tycker du om den?

Just det jag behöver hjälp med att ändra färgen på "fälten" där det står "Permalink", "Allmänt", "Kommentarer" och "Trackbacks". Nån som kan hjälpa mig med det? :)

/E


Dagens...

låt:


fråga: Känner du mig? (a)

frågesak..

SKOLA:

Är du duktig i skolan? aa, typ :S
Har du bra betyg? ibland
Har du fått ett bra resultat på ett prov? aa ;) 
du tuggat tuggummi under skoltid? ja ^o)
Har du haft telefonen under en lektion: eh.. ja?
Har du fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon?

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? Fyra
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? japp
Trivs hemma?  oftast
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?
Har skrikit och slagit din mamma? skrikit men inte slagit :S
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? ne typ inte
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? aa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? jadå :)

VÄNNER:

Du har vänner? haha ja, ofta inte
Du brukar vara med? typ jeeemi, saayeh, linn :) 
Vem/vilka var du med sist? Fanny, Bea och Linn
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? ja såklart
Är det okej att ha kill-kompisar? ja absolut
Har du pussat någon av dina kompisar? haha nä
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? nej! :O
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? ah :(

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? nä 
Putar med läpparna på kort? haha nej
Tar kort på dina bröst? nej
Använder foundation på läpparna? nej
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? va?
Ditt hår e knallblont? nepp

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? ibland
När grät du senast?  eh.. kommer inte ihåg
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? ne
Du har slagit ner någon? nej
Du har skadat någon med flit? ja
Har du någon gång viljat döda någon? aa typ...
Vem bråkade du senast med? typ linn och saayeh :(<33

no rubrik

Hejhej. Idag så ska jag typ vara med Elin, Elin, och kanske bella och johanna... Vi ska typ gå på bio eller hitta på nåt annat :)
Ja, det finns inte så mycket mer att berätta om den här dagen, skriver nog nåt ikväll.

/E


Bildspecial! :D

Shenare :)  Idag så har jag varit på bio med Linn, Fanny och Bea. Vi var på Sergel och såg Baksmällan, det var ganska bra, den var ganska rolig :)
Vi träffades i Centrum vid 11 och var där tills 20 i 12 då våran buss gick nånstans, och sen så åkte vi tunnelbana till nånstans xD och så var vi framme typ...
Vi kollade när filmen gick för vi hade inte beställt biljetter och den gick om en kvart så vi köpte biljetter och dricka och popcorn och så, gick in och tog våra platser och gick på toa och sen började filmen. Den höll på i en timme och 40 minuter tror jag. När den var slut så gick vi och kollade i lite affärer (jag köpte en bikini) och så gick vi på Donken och åt lunch, min mamma kom dit också och gav mig mer pengar :) (hon jobbar nära det)
Sen gick vi i lite mer affärer och sen åkte vi kommunalt (staving) till Centrum.
När vi kom till Centrum så kollade vi när våra bussar gick och så gick vi in på H&M och köpte lösnaglar :) (bild kommer)
sen så skulle vi sova hos nån men det gick inte hos nån :( så vi skulle göra det någon annan dag istället :)
Sen åkte Linn hem och sen Bea och sen Fanny  så jag fick stå själv och vänta på min buss, men jag väntade bara i typ 5 minuter sen kom den och jag åkte hem :)
Hemma så gick jag upp till datan och sen åt jag middag, och nu så sitter jag här :)

DAGENS FRÅGA: Sola eller bada? Vad väljer du?

Just det, jag kanske inte kommer blogga så mycket på sommarlovt eftersom jag vill vara ute och bli brun och vara med kompisar och bada och så :) men det kanske blir nåt inlägg i helgen för det ska typ bli regnigt :( Nån som vill hyra en massa filmer med mig? (a)

pusspuss /E

49,50 kr på H&M
REA! 29,50 styck, H&M
Köptes för några dagar sedan på H&M
:)<3
The Gang ;)<3
:)<3
Haha elin ser dum ut (a)<3
Haha. Fiskar, nånting nytt för elin ;)
Björnen sover, björnen sover...
Elins avslutningsoutfit :)
Min avslutningsoutfit, bella i bakgrunden.
Det blev lite tårar...
Johanna, Elin, Elin, Ellinor, Matilda, Isabella=JEEEMI
Matilda Kartus <3
Bea :)<3
Linn :)<3
Bea och Fanny :)<3

SOMMARLOV! :D

HEEJ! :D
Nu tänkte jag berätta lite om veckan som har gått:
Måndag: skola, kommer inte ihåg vad som hände xD
Tisdag: Skola, kommer inte heller ihåg vad som hände :P
Onsdag: Skola, surprise?! :P Vi städade mest och så, sen så åt vi avslutningslunch med alla lärare och 6or. Det belv tacos med oliver, majs, gurka, tomat, sallad, såser och en massa annat, och till efterrätt fick vi vaniljglass med strössel och chokladsås :) Det va gott och så fick vi sluta tidigare också :D
Idag: så har vi varit på eriksdalsbadet och badat :) det var skojj, sen när vi kom tillbaka till skolan så åt vi lunch (pangkaor) men de var inge goda så jag åt typ inget. Efter lunchen så gick hela klassen ner till ip där killarna spelade fotboll och tjejerna spelade kort xD jag och bella gjorde kullerbyttor och hjulningar över hela planan :P och så fick vi sluta vid 1 :) Då så gjorde jag nånting sen skjutsade elin mig hem :) Då tittade jag lite på teve, sen duschade jag, klädde på mig och gick till bella. Där så fixade vi oss lite till (elin elin johanna bella och jag) sen så gick vi till skolan, vi kom lite sent :P menmen
I skolan så fick vi nån bok och våran lärare rappade :S
Sen så gick vi ut på skolgården och en massa sjöng, bland annat vi. Vi sjöng våran avslutningssång om alla lärare och tiden på älta skola. Melodi: Livin on a prayer
Sen så grät några lite och så hände det lite saker, ni får kolla på elins (www.justfaceiit.blogg.se) bellas (www.bellaww.blogg.se) och våran (www.jeeemipics.blogg.se) blog för mer info ;)
Bilder kommer nån annan gång, måste dra nu

DAGENS FRÅGA: Skönt med sommarlov? xD

/E

Skolavslutning :)

Hej, förlåt att jag inte har bloggat men jag har seriöst inte orkat..
Det här blir ett ganska kort inlägg,för jag ska snart till bella där vi ska fixa oss (typ alla tjejer i klassen).
Kanske kommer ett ínlägg ikväll, men farmor och farfar kommer så.. men jag måste nog inte vara med dom hela tiden :)
Men jag måste gå nu,

puss /E

Crushcrushcrush - Paramore

Ny favorit tror jag :)

Bio med mamma ;)

Heej. :) Idag så har jag varit i skolan som vanligt, på slöjden så gjorde jag en liten kudde som jag ska ge till min älskade bror :) Bild kommer sen.
vi fick sluta ungefär en timme tidigare idag :) Jag vet inte riktigt varför, men det var bra :) Då så gick jag, johanna, elin, elin och bella till konsum och jag köpte en munk och johanna köpte nån choklad och elin köpte typ nåt annat tror jag. Sen så gick jag och elin.r in igen och jag köpte 3 munkar för 18 kr ;) Vi fick en och en halv muink var. När vi kom ut så såg de andra det och blev typ sura (:S) Så de gick iväg. Sen gick jag och elin in igen och elin köpte en choko latte ;) Då såg vi en tjej som var typ verkligen höggravid. Jag och elin trodde att det var nåt skämt för asså man kan inte vara så stor....Eller så väntade hon åttlingar eller nåt ;) sen så när jag skulle ropa på elin så sa jag inger till henne, haha ;D Sen så kom det in en kille och en tjej in i affären och killen hade seriöst värsta kanintänderna :P haha och sen till slut så kom det en tant med rött hår och såna där glasögon/solglasögon. Jag och elin trodde typ att allt va ett skämt, att typ Ballar av stål hade kommit till älta eller nåt ;) hahaha
Sen så cyklade/gick vi hem till elin när vi nästan var framme så kom hennes mamma åkande i bilen och frågade om elin ville följa med till forum och det ville hon så då var det bara hem igen för mig ;)
När jag kom hem så åt jag lite melon och choklad (inte samtidigt) :P känner mig fet idag :/
Snart ska jag ta bussen til slussen och där ska jag träffa mamma, vi ska kolla på avslutningsklänning till mig, äta middag och sen gå på bio:D det ska bli mysigt.

Det blir säkert ett inlägg imorn eftersom att jag inte har någon träning då :)

DAGENS FRÅGA: Varför kommenterar du inte? :(

/E

Jag och Karima är inringade :)<3
Tröjan jag köpte på Grönan :)
Jag längst fram, Olivia i mitten och Karima länst bak :)
Min tröja från slöjden :)
Min/Linus kudde från slöjden :)

ingen låt direkt, men den är rolig ;)

Haha kolla han till höger sitter och snackar hela "resan" medans han till vänster skriker hela tiden :D haha

Insane!

Shenare :) Idag så har jag varit på Grönan med gymnastiken, det var jätteroligt. Jag åkte Fritt Fall, Extreme och Insane! :O :D när vi stod i kön till Insane så var jag jättenervös, ville egentligen inte åka men bella tvingade mig ;) (tack) :P jag skakade för att jag var så nervis, jag trodde att jag skulle trilla ner i vattnet eller att själva grejen som man sitter i skulle lossna, eller att vi skulle fastna som är det vanligaste problemet på Extreme. Men allting gick jättebra och vi fastnade inte :) Jag frågade en kille som jobbade där hur lång tid det tog att åka, och han sa att den var 75 sekunder lång men det kändes som vi åkte i typ 10 sekunder... Jag rekommenderar den verkligen. Även fast du kanske är jättejättejättenervös i kön så kommer du att vilja åka den en gång till efter. Och jag lovar att det går verkligen snabbt. :D Jag är faktiskt stolt över mig själv att jag åkte den xD
Vi kom till Grönan vid 12, när den öppnade, och sen på slutet så fick man bestämma om man ville vara kvar i 2 timmar till (tills det stängde, klockan 8) eller om man ville åka hem med tränarna som också skulle åka då (vid 6) och typ hela gruppen stannade kvar förutom jag och en annan tjej som heter Ronja :P Jag fick inte vara kvar där längre -.- Självklart ville jag det, men det var samtidigt ganska skönt att få komma hem efter en hel dag på Grönan :)

Nu så har jag precis duschat och ska nog gå och lägga mig snart.. är ganska trött :O (gäspning). Vi har sovmorgon imorn tills 20 i 9.. då har vi nog slöjd tror jag -.- jag vet inte vad jag ska göra eftersom jag blev klar med min tröja  förra gången (bild kommer nångång ;))

Just det. Jag, Olivia och Karima gick Lustiga Huset och åkte flygande mattan som är på slutet. Det blev ett "jättebra" kort på oss tre, så vi köpte det :) På en t-shirt. Alla köpte en svart t-shirt och så var bilden mitt på magen :) Bild kommer i något annat inlägg..

Jag tycker att ni har blivit dåliga på att kommentera :( Ni är jättebra på att besöka men inte kommentera... Fortsätt gärna att besöka men när du ändå är inne så kan du väl slänga in nån liten kommentar :) Vad som helst, svar på dagens fråga, vad du tycker om dagens låt eller något helt annat :) Om ni inte tycker att jag skriver några intressanta saker så får ni ju säga till, skriv i kommentarerna vad du tycker att jag ska skriva om :D

DAGENS FRÅGA: Skriver jag intressanta saker?

/ E

Åk den! :D
Den också! ;D

Nationalsång - Du gamla Du fria


HEJA SVERIGE!! :D

Hejsan bloggen. Jag bloggade inte igår för jag hade inte lust ;) men jag kan berätta vad som hände...
En lärare i skolan dampade typ på oss och då hämtade hon rektorn, så vi fick prata med henne :P Haha, sen efter skolan så gick typ alla tjejer till pizzerian (surprise?!) :P vi köpte pizzabröd och han som jobbade där bjöd med ost på :)
Idag så gick jag upp halv 5 på morgonen för pappa och jag skulle på "Gökotta", orkar inte förklara vad det är men man går upp tidigt iaf. Då hade jag en halvtimme på mig att göra mig i ordning och sen så åkte vi till min farbror i krusboda.. :) Där så fick jag typ akut ont i magen, så medans alla gick ner så åkte jag och pappa bil xD För jag kunde typ inte gå. Sen så höll det på till typ 11 eller nåt. Då åkte vi hem och pappa, mamma och bror sov men jag kunde inte somna.. Kan typ inte sova mitt på dagen. Så nu är jag sjukt trött :O (gäspning) ;)
Sen så gjorde vi oss lite fina och gick ut och åt på resturang :) En försenad morsdag firning (stavning) :P
Och nu så sitter jag här och ska se Sverige-Danmark matchen snart. Och idag är det ju SVERIGES NATIONALDAG(!) också :) så vi hoppas att det ger lite tur till sverige :D
Det kommer nog lite bilder snart :) Dagens låt kommer sen också :)

DAGENS FRÅGA: Ska jag videoblogga ibland?

/ E

Myskväll med familjen igår :)
YUMMI! :D
I´M READY! ;D
Fanta och stora chips xD


DJ Tune - Bag in da Box

Den väcker många minnen :)

Fullt upp :)

Tjoho! Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar men jag har inte hunnit..
I tisdags så var klassen på görnan :D det var jätteroligt! Vi åkte dit vid 5-6 och åkte hem vid 9, men jag hade lugnt kunna vara kvar där några timmar till ;)
Igår så hände det inget speciellt i skolan, vi hade språk i stavan men inget annat speciellt hände.. Träning på kvällen, det var jätteroligt :D men det var sista träningen på denna termin. :/ Fast som avslutning så ska vi åka till grönan på söndag.. :) vi ska typ åka dit vid 11 och vara där tills på kvällen :D:D tror jag..
Idag så var vi på eriksdalsbadet med klassen :) det var jätteroligt, våra idrottslärare "såg" det som en avslutning från idrotten trots att vi ska ha 2 lektioner nästa vecka.. men bara för att de tyckte det så fick vi vara på äventyrsbadet hela tiden :) fast det var inte så länge.. :/ typ 1 timme ungefär.
Efter skolan så gick jag, madde och elin till pizzerian och elin beställde en pizza xD haha fettobarn :P <3
vi fick en varsin klubba av han som jobbade där :) haha vet inte varför men det var ju snällt :P

Just det, det här med linn (och saayeh) har löst sig, så jag kommer inte tjata så mycket om dom längre :P <3

Ja..  jag har inte så mycket mer att berätta tror jag, så ni får ha det bra, så ska jag lägga in lite bilder nu :)

/ E

DAGENS FRÅGA: Har du guldkort på Grönan?

Jag och elin i kärlekstunneln ;)<3
Jag och madde i kärlekstunneln :D<3
Jag åkte Extreme för första gången :) den var askul :D
Elin på PopExpressen :)
Madde på PopExpressen :)
Elin och bella på PopExpressen :)
Mohahhahaha :D
Haha, min mor vann denna :D
Thihi xD
Mohaha, jag och bella i skrattkammaren :)
Haha, jag har en massa bilder från skrattkammaren men jag orkar inte lägga in alla :P men här är iaf elin & elin :D

Leona Lewis - Forgive me

Linn, lyssna på refrängen. <3

Godmorgon :)

Morsning! :) Idag så vaknade jag klockan 7 av mitt alarm, jag tänkte att nån annan skulle stänga av den men det gjorde det ju inte så den höll på ett tag sen gick jag och stängde av den. ;)
Idag så är det skola som vanligt...-.- Första lektionen är slöjd, ska nog cykla dit tror jag.
Ovanligt bra av mig att hinna gå in på datorn innan skolan. :O Fast jag måste nog gå och fixa mig för jag börjar om 35 minuter ungefär. Så jag måste dra strax.. Jag tror inte att det blir nåt inlägg ikväll för jag har träningen och pallar inte gå in på datan efter den. :)

DAGENS FRÅGA: Vad heter du? :)

Jag kanske hinner med några bilder, dagens låt kommer också snart :)

PUSS / E



RSS 2.0