Bloggpaus

Hej, nu är det så att jag orkar inte blogga så jag tänkte ta en bloggpaus..

Jag berättar om Turkiet och så när jag kommer tillbaka :)
Men sluta inte besöka min blogg för det, för vem vet? Närsomhelst kan det komma ett inlägg och det vill du väl inte missa? ;P

SMSA OCH HA DET BRA! ;D

puss /E

I´m back

Heeej! :)

Nu är jag hemma. Vi kom hem för ungefär 12 timmar sen, alltså halv 6 imorse. Då gick jag upp och sov och så vaknade jag vid halv 1 :)
Det var jätteskönt i Turkiet :D jag fick nog lite färg :)

Men jag är så himla trött nu så jag orkar inte berätta, det tar vi en annan dag... :P men nu vet ni iaf att jag är hemma och att jag lever. ;)

Ring eller smsa om ni vill få tag i mig :)

puss /E

Sista inlägget :(

Gud va hemskt rubriken låter :'(
Jaja. :P

Hej! :) Nu så har jag precis packat klart och vi ska snart åka. Planet går iofs kvart i 6 på kvällen men vi ska äta lucnh på Donken först och sen så ska vi gå runt och kolla på Arlanda :D
Gud... jag längtar så himla mycket! :O

Jag tror inte att det kommer bli något inlägg medans jag är borta. Inte från mig iaf. Jag kanske ber Linn (www.linzi.devote.se) skriva eller nån annan :) vi får se

Juste, jag var ju och handlade med papps igår. Vi åkte till Sickla och det blev sandaletter xD inte riktigt sandaler men typ tofflor. (Får se om jag hittar nån bild ;)) Dom var iaf sköna och lite småsnygga sådär ;)
Vi hittade inga flip-flops men tofflorna går lika bra :)

Men nu ska vi åka :D
Jag kommer hem den 18/7, sakna mig inte för mycket. Nås kanske på mobblen men jag kanske inte svarar om ni skickar nåt sms, för det är så dyrt... Kommer skicka vykort till nåra kompisar tror jag :D
Jag kommer självklart sakna alla vänner och läsare :( <3

HEJDÅ! :'( 
BIG HUG /E


Michael Jackson special! <3

Grym dans:

Moonwalk+ robotdans m.m:
 
The famous Thriller. Kolla inte om du är lättskrämd!:

Åker imorn! :O :D

HEJ!  Hoppas att ni sov gott inatt ;) Det gjorde iaf jag.
Jag kom ju som sagt hem från Maddes landställe i onsdags. Jag hade gärna varit där längre men jag var tvungen att åka hem för min farmor fyllde år då så jag firade henne.
I Norrtälje så badade vi, fast det var jättekallt i vattnet :P vi spelade mycket kort och lite Yatsy ;) Vi lekte med Maddes übersöta hund, Milla. :D bild kommer
Sen så kollade vi på teve och lite sådär, det var iaf jättemysigt :D Ska nog åka dit fler ggr om jag får ;D

Idag så vaknade jag vid 11 då gick jag upp och gjorde typ ingenting, latade mig. Jag åt frukost vid 12 kanske. Så nu ska jag snart äta lunch.

Juste: VI ÅKER TILL TURKIET IMORN! :D Gud, det ska bli så himla mysigt, jag längtar jättemycket. Tänk va skönt att bara komma bort och ligga på stranden och bada i poolen och bara ha det bäst :D och vi ska typ gå på turisk massage. :) jag vet inte riktigt vad det är men mamma och pappa säger att det typ är så att man får bada i varmt eller kallt vatten... kommer inte ihåg, och sen så får man typ massage och så :D det ska bli jätteskönt. Planet lyfter kvart i 6 på kvällen imorn så jag är kontaktbar fram tills dess ;)
Jag blir borta i en vecka och kommer nog inte ha tillgång till någon dator. Sakna mig inte för mycket, om det är nåt så är det bara att smsa, fast det kostar lite mer :P men det avgör ni själva :)
+ att jag har namnsdag imorn B-)

Nu så ska jag kolla lite bloggar och sen äta lunch och sen så ska typ jag och pappa åka och handla skor till mig :) Måste ha flip-flops tills imorn och resten av veckan B-)

Men ni får ha det så bra här hemma i blåsiga och regniga Sverige medans jag steker på Turklands strander xD haha

puss /E

päronsaft med is och hallon B-)
Milla :)
Vi plockade smultron :)...
..som vi åt och gjorde sylt av (a)
Milla, raaw xD
Ekorre ;)

På Maddes land så såg vi bland annat Michael Jacksons hyllningscermoni :'( Här är hans dotter:


I´m back! :D

Tjena alla "natt"ugglor :)
Det här blir ett kort inlägg för jag ska nog snart gå och lägga mig, men jag ville bara säga att jag är hemma från Maddes land nu :) vi hade jätteroligt där :D Juste, glömde säga att det ligger i Norrtälje så det var dit jag åkte ;)

Jag ska nog gå nu men jag skriver mer imorn :D

Godnatt och sovgott :) Sweet Dreams xD
/E

Schysst ram va? ;D

Tillbaka på onsdag :)

Shenare :) Sorry att jag inte skrev nånting igår kväll, men jag fastande framför teven med familjen xD vi kollade på Mamma Mia och åt vattenmelon ;)
Idag så ska jag åka till Maddes land :D så jag ska väl snart packa, fast vi åker inte för ens vid 5 typ, men det är bra att ha det gjort ;)
Jag kommer hem igen på onsdag :) Sakna mig inte för mycket :P Jag tar med mig mobilen så jag nås på den, vilken tid som helst på dygnet ;D
Men nu ska jag packa och äta lunch ;)

Det kommer säkert lite bilder när jag kommer hem :)

Pusspuss /E


VIDEOS

Hej allihopa, förlåt att jag inte har skrivit nåt men jag har inte orkat. Jag tänkte läga in 2 videos :)
Jag berättar vad som har hänt de dagarna jag inte har bloggat ikväll för just nu är jag med madde :) <3

ha det bra :) /E

Den här videon är fett hemsk! :'(

För att ni nu ska bli lite glada igen, så tycker jag att ni ska lyssna på den här låten ;D Videon är inte så bra, men låten är rulig :)



Hos Saayeh :)<3

hej alla sötisar :)
Just nu är jag hos bvän saayeh :)
Idag har vi varit i Tyresö Centrum, saayeh köpte 2 tröjor och 1 klänning och jag köpte ingenting :(
Vi kom hem för ungefär en kvart sen ;)
Snart ska vi äta lunch tror jag ;) det blir tacos :D

måste dra nu
puss /E

RSS 2.0